CabaretA

 • Cabareta_ElisendaCanals_1
 • Cabareta_JuliaSimó_1
 • Cabareta_JuliaSimó_4
 • Cabareta_ElisendaCanals_5
 • Cabareta_ElisendaCanals_3
 • Cabareta_JuliaSimó_6
 • Cabareta_JuliaSimó_5

Sinopsi

Molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per a un espectacle en què dues dones iconoclastes són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos a ritme de blues o d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval.

Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta… Amb aquests referents, entre molts d’altres, han treballat l’actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados per construir un cabaret(A) com els dels moments més brillants de la història del Paral·lel, però en clau de dona. Conjuntament amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura i dels músics Dick Them i Miquel Malirach, porten a l’escenari un exercici brillant i apassionat d’amor al teatre i a la música.

 • Vídeo • Info

Direcció: Joan Maria Segura
Intèrprets: Maria Molins, Bàrbara Granados, Dick Them i Miquel Malirach

 • Arxius

 • Premsa

“…A Cabareta hi ha de tot i força. No hi falten els canònics cuplets picants del Paral·lel que la Molins broda… Els gags en italià macarrònic són deliciosos, les aclucades d’ull telefòniques a Gila punyents i hi ha una versió del Bohemian rhapsody de Queen en clau d’actualitat política que és un bombó, en el fons i en la forma…”
La Vanguardia – Màrius Serra

“CabaretA és un d’aquests espectacles que ni cau en la banalitat i la frivolitat ni cau tampoc en la pedanteria de fer allò que s’anomena «cabaret literari» per a iniciats. I aquest terme mig i just és el que fa que «CabaretA» tingui agafats els espectadors durant vuitanta minuts amb el regust final que no n’hi ha prou amb un bis i que tothom en voldria encara més” …”Barreja de picaresca i tendresa que l’auditori agraeix i aplaudeix amb bravos i dempeus”
Recomana - Andreu Sotorra

“Fresc, amb una punta de mala llet i molt ben cantat. Cabareta és una caixa de bombons. Una carta de desigs als Reis de les dues autores (Maria Molins i Barbara Granados) que es van anar integrant en aquest espectacle de petits detalls. Hi havia les ganes de cantar. Pero també les de servir-se d’un discurs directe, trencant amb la còmode quarta paret dels actors de text….Objectiu complert”
Recomana - Jordi Bordes

“Un espectacle nascut de la vena creativa de dos potents artistes, l´actriu Maria Molins i la compositora Bárbara Granados. Alternant català i castellà, transcorre espontani i fresc l´espectacle amanit entre cançons amb interessants histories. Chapeau”
Recomana – Ferran Baile

“Dos semanas se quedan cortas para que el público se pueda deleitar con un cabaret poco convencional como el que se han marcado Maria Molins y Bárbara Granados. CabaretA es un espectáculo de teatro – concierto con grandes dosis de humor que se merece una temporada más larga en las tablas barcelonesas. ¡Qué viva el cabaretA!”
Butaques i somnis – Elisa Díez

“Francament entretingut i divertit ens va semblar aquest espectacle encarnat de forma admirable per l’actriu María Molins i la pianista Bárbara Granados… Molins i Granados, que han escrit i compost la majoria de les cançons, aconsegueixen posar a parir, amb glamur, això sí, des del masclisme fins a la corrupció política, passant pel cinisme regnant i l’homofòbia, o aquesta excessiva vulgaritat i mala educació que ara ho impregnen tot. 
El Segre – Javier de Castro